Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Åh, låt mitt liv fyllas med toner!
Låt Dm och Am sätta färg på gator och människor, låt Ess och Fiss bära mig genom vardagar.
Låt stråkar berätta mina känslor och trummor bli min glädje.
Låt polskor och 30-tals jazz byta ut meningslösa tankar och låt en kora spela mig till söms.
Låt flaxande toner följa mig genom livet och låt mig tillsist dö i en bordun.




Fri vers av Frida Magdalena Eriksson
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-01-07 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Magdalena Eriksson