Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller kylan

Nu faller kylan över torp och höghus
borta och nära
nu ekar sångerna i månens ljus
för ovänner och kära

Den hårdaste vägen är den som lär mest
vart du en bor
du ska aldrig göra det de gör bäst
när du tillslut blivit stor

Det går en vind över slott och radhus
men sångerna ekar ändå
och stjärnorna lysa lika fint
de oss inte skilja på




Fri vers av Frida Magdalena Eriksson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Magdalena Eriksson