Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd för tid

Jag är rädd för tid
en ledig kväll ser jag som ett hot
jag är rädd för platsen i sysslolösheten
jag är rädd för känslor jag inte kan stå emot

Jag är rädd för tid
då måste jag själv fatta alla beslut
vad är värdefullt vad är slösseri?
vad vill jag göra innan liver tar slut?

Jag är rädd för tid
meningslösheten anfaller, jag kan inte vara still
jag är rädd för tomheten som kryper för nära
det är alldeles för svårt att göra vad man vill

Jag är rädd för tid
jag jagas av ett krav på produktivitet
jag är rädd att timmar glider ur mina händer
jag förföljs av en ständigt rastlöshet

Jag är rädd för tid
men stress står alltid mellan mig och att må bra
så om jag fick önska mig så bara en sak
så skulle jag ändå mer tid vilja ha




Fri vers av Frida Magdalena Eriksson
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 14:53



Bookmark and Share


  anathema VIP
Känner igen känslan.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Frida Magdalena Eriksson