Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läst i bladet

Han tog ett blad från blomman
Läste det och sa:

-Visst finns det en framtid. Vi börjar om i morgon bitti!

 

---------------------------------------
Bilden är en bearbetning av
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pr%C3%A4stkrage,_juni_2005.jpg
Licens: Creative Commons Share Alike 3.0 unported.
Upphovsman: MediaCommons användare Väsk




Fri vers (Prosapoesi) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-08 10:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart, låt oss göra det
2012-01-10

  M M Mannheim VIP
Ja låt oss göra det!
2012-01-08

  Minkki VIP
finfin, Tor-Björn, fast minkar är otåliga och börjar om från denna stund ;)
2012-01-08

  Bibbi VIP
"Herrens nåd är var morgon ny" säger en gammal beprövad bok.
Därför ser jag hoppfullt på morgondagen...
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)