Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår tids störda vikter och balanser


ATT BEKLAGA

Vår samtid far

mycket hårt fram

med de

fattiga och svaga

ingen alls beklagar



man hatar dom kallar

dom parasiter fuskare

för att

de finns eftersom de

(tros)

sänka värdet på det

egna

lidandet

tror man

men att



jämföra lidande

kvantitativt eller

kvalivativt på nån

skala går inte

men

just det är vad

vår tids

störda vikter och balanser

kräver just detta för

endast detta gör en färsk

kanelbulle i soporna sämre än

matförgiftning på krogen

och så här missförståndas allt





vår samtid far

mycket hårt fram

med de

fattiga och svaga

ingen alls beklagar.




Fri vers (Fri form) av Jim Björklund
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-01-08 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund