Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT TRO

Om jag kunde lära utav trädet
att inte försöka hejda stormen
Att gunga med och piskas
och under tiden tänka på
en salig ro

Om jag kunde lära utav trädet
att när vinden viskar
då kan jag ock
på lugnet tro

Om jag kunde lära utav trädet
att än en gång
ska mina tårar torka
Likt dropparna på bladen
som torkar uti sol

Om jag kunde lära utav trädet
att man måste glömma
all vredga och storm
alla rapp av hagelskurar

Om jag kunde lära utav trädet
Att tro




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-08 14:14



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2012-01-10

  Kalle.O
Bra!
2012-01-09

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2012-01-08

  Alva Johnsson VIP
Likt dropparna på bladet,
som torkar utav sol.
Vackert!!
2012-01-08

    ej medlem längre
Vackert. Mjukt. Tröstande.
2012-01-08

  M M Mannheim VIP
Vackert och stilfullt om tro. För mig är tron allt. Fast jag har säkert som många andra svårt att följa den. Men å andra sidan så har det bara funnits en perfekt människa. Jesus!
2012-01-08

    ej medlem längre
Det enda jag har lärt mig av trädet är att det inte går att förstå någonting. Skrev en gång en dikt om det. Inget är förändrat, men det ligger en frihet i det.
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Klara och tydliga instruktioner finns i Bibeln - som ju är tillverkad av just träd.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP