Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte

Under kvällspromenaden

 

doftade jag länge

 

 på kaprifolerna

 

En doft som framkallar djupa

 

 varma heta underbara

 

 fantasier om gränslösa

 

 kärleksmöten

 

 om erotik djupt inne

 

 i skogarna

 

 på öarna

 

 i de fridlysta gläntorna

 

 där allting får plats

 

 där allting får leva

 

 som vi vill

 

 där glädjen kan få

 

 skrika sitt skrik

 

 sin befrielse

 

 och själen äntligen

 

 får andrum livsrum

 

 fullt ut fullt ut

 

i blixtrande

 

 fullkomliga

 

 oerhörda

 

 orgasmer

 

 livsförnyelse

 

och förlösning.  

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-08 17:48



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
du har en sådan kraft i din dikt - din bön! - om gränslös kärlek! Det är en härlig dikt, full av sprittande, smittande liv.
2012-01-09

  Kim Kaj Persson
kim kaj gillar detta!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP