Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet den 14 januari år 2009 i Borgholm.


Skogsrå

Hår som flyter ut ur syn

Andetag - som doft i skyn

Svärdslilja och Näckrosdräkt
Axel, bröst och vad är täckt

Dimma som vind, alabasterhy
Späda älvors fingrar sy

Extatisk njutning, livfull dans
Ändlös Grace och Elegans




Fri vers av Vindeblad
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-09 18:42



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Skogsrå!

Så lockande för en man eller hur var nu historien?
Nåväl din text lockar mig bort,kanske ner i djupet,hmm

Känner dess närvaro.
2017-10-07

  Gin83
Oerhört vacker
Stämningsfull och rytmisk
Drömsk och målande
Sagolikt

2017-04-25

    ej medlem längre
*Vacker älvmystik- tack!
När kommer mer?

Soleil
2012-05-11

  Linda CH VIP
Mycket vacker sommardikt med en underbar trolsk atmosfär.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad