Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnad

Jag vill bli märkt av livet
Jag vill inte gå obemärkt förbi
Ändå vill jag dö såsom jag föddes
Totalt ren och gränslöst fri




Fri vers av Vindeblad
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad