Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar


Strimsporrens stjälk har torkat
blomman står i sidenglans

Johannesörtens kronblad rostat
ställningens fyllnad bleknat

Hagen står i mättad samklang
i dova färgtoners harmoni

Ockra och umbra har svalt
det fjäderlätta, flyktiga, frodiga

Söker sitt ursprung i jordens mylla
där livskraftens sköte dväljs




Fri vers av Vindeblad
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-01 08:35



Bookmark and Share


  Gin83
Hänförande språk
Väldigt målande
Existens
Vacker ö läsa
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad