Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara medveten

Har du fångat snöflingor om natten
sett snödroppar om våren

Har du jagat löven en höstdag
sett vågorna mot klipporna på sommaren?

så har du inte missat någonting.




Fri vers av Cissi Hagberg
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Hagberg
Cissi Hagberg