Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller - faller - faller

Du faller nu
Jag kan se det i din blick.

Du dör lite mer
för var gång jag ser.

Du tynar bort bit för bit
men kära du, låt mig säga dig
Det kommer ordna sig
Du har ju tagit dig ända hit.

Du faller nu
Jag kan se det i din blick.

Du försvinner nu
bort från tiden vi aldrig fick.




Fri vers (Fri form) av Cissi Hagberg
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-18 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Hagberg
Cissi Hagberg