Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någons drogmissbruk och en tidigare kärlek.


I snåriga skogar

In, djupt in har du lett mig nu.
Väntat för länge, slits itu.

Långt bort, för långt bort har du styrt mig nu.
Tystnad som varat för länge, slits itu.

Letar, letar mig fram
För vi, vi behöver inte varann

Jag, jag behöver bara din skam
För att orka ta mig fram.




Fri vers (Fri form) av Cissi Hagberg
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Hagberg
Cissi Hagberg