Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propavan, stesolid, atarax BLUES




Ingenting har jag gjort mer i mitt liv än att

försöka känna kärlek; att älska

Ändå sitter jag här och och känner mej helt slut

Sanningen är den att jag har älskat och

gett ALLT av omtanke, omsorg och medmänsklighet

Men jag är ett vrak, utmattningsdeprimerad och

gränspsykotisk, inte ens psyket vill ha mej

Men min KÄRLEK kan ingen ta ifrån mej!

Jag ligger på banvallen som ett svart

kallnat lok, som Öijer skrev...

... men vad ska ta mej upp

på banan igen??

Propavan för att kunna sova,

atarax och stesolid för att bemästra ångesten...

Vad är det för straff jag sonar, vad har jag gjort?

Har jag i ett tidigare liv begått något hemskt brott?

Går jag och härbärgerar min familjs ångest som en symptombärare?

Är jag hemsökt av onda andar och demoner bara för att jag älskar så

mycket? Är jag för mycket människa för att passa in i denna värld?

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-10 00:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
thyra

Det är lugnt, i denna text handlar det om mej
2012-01-10

  thyra
Jag ber om ursäkt Johan att jag tog dig för diktjaget! Förlåt!
2012-01-10

  Seglaren
Det är svårt att veta hur mycket din sinnestämmning beror på dig och hur mycket som är biverkningar.

Har du aldrig gått på lithium?
Jag har den. Och den har inga biverkningar och funkar utmärkt som utjämning av mina känslor.

mvh.
2012-01-10

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-01-10

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord...men inte lika ont som det gör i dig att skriva den. Samtidigt ser jag vilken styrka det bor i dig, så mycket du klarat av, så mycket du åstadkommit...inte minst att ge oss här på poeter så många härliga texter. Du är en generös och godhjärtad människa som jag önskar att livet kunde sträcka ut en bussig hand åt lite oftare. Jag sänder dig all värme och allt ljus jag kan....måtte det snart ljusna. Kramar.
2012-01-10

  thyra
Dina frågor är många, försök finna ro i att vi inte alltid behöver veta svaren! Din text berör mig! Kramar om!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP