Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versdikt på engelska. Även på: katarinaonils.wordpress.com


Now and then

Now and then and then again
the question is an answer,
A riddle; hard as hard can be
no answer will be founded,
I find myself now and then
stranded on a beach,
no question found
no answer yet
they simply go with bleach!




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-10 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Now then...
Stranded, eh?
"'Cause I' m stranded on my own
Stranded far from home" (The Saints)
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke