Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luciatåg i Bahrain

Vitskrudade (fisk)tärnor
Parvis på varje lyktstolpe
Längs Avenue 28.

 

---------------------------------------------
Bilden är från pölen utanför kontoret.
När jag såg "luciatåget", i december, satt jag bakom ratten.

Texten taggad: Bahrain




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 566 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-12 14:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till en mycket välförtjänt placering!
2012-01-18

  Minkki VIP
skojigt funderat, fotograferat!
2012-01-13

  M M Mannheim VIP
Vad häftigt Med en Lucia i Bahrain! FÅr man ha det?
2012-01-13

  anits VIP
Vilken härlig text och bild
2012-01-12

  Maj-Lis VIP
Vilken härlig bild
2012-01-12

    lory
härligt
2012-01-12

  Gunwale VIP
Vilken syn! Och det blev ju en fri haiku!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)