Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande vingar

Svävande vingar
lätta andetag
Ljusblå toner
leker tafatt
Kramar insikten
famnar livet




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-12 20:58



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fint :)!
2012-01-14

  anits VIP
Fina och svävande är dina ord
2012-01-12

  thyra
Soft och svävande är dina ord! Fint!
2012-01-12

  Ninananonia VIP
vackra ord svävar...
2012-01-12

    ej medlem längre
Sköra ord...så vackert.
2012-01-12

    ej medlem längre
Vackert och svävande...
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP