Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en skatt...

Du är en skatt
som aldrig sinar
Guldskimmer
och silverströssel
Glittrar in i mitt hjärta
hittar inte vägen ut
Stannar och lyser
Dag efter dag
förnimmer
och anar
oändligheten




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-12 21:23



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Dubbelbottnad vackert lysande!
2012-01-13

  anits VIP
underbart skrivet
2012-01-12

  thyra
Solen strålar är underbara! Fint!
2012-01-12

    lory
dina ord lyser guld
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Underbar.. :) gillar... mycket..
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP