Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN

Kände något

som närmade sej

Det blev ljust och varmt

Så förnam jag

en liten susning

när den försvann

och tog en liten skugga

med sej

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-13 14:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det är skönt att få känna när det blir ljust och varmt, det är lycka som du beskriver. Jag känner något är dolt i din dikt, men bara det gör dig lycklig så blir jag lycklig.
Gokramar och......,...!
2012-01-14

  Alva Johnsson VIP
Oh, den där lilla aningen.
kittlande, skön.
2012-01-13

    lory
fint...
2012-01-13

  bittemi VIP
Fin!!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP