Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröskel mellan oss...

våren
omfamnade mig
med sin mjuka varma ljusstyrka
vinden
torkade bort mina salta tårar
hösten
var bakom hörnet
visade mig
naturens skönhet
skänkte mig stillhet
och vilan
sommaren log brett
retade mig
med sin nakna nyfikenhet
när hon lyfte upp kjolen
vintern
väckte utsötade minnen
bjöd på en lång resa bakåt i tiden
vaggade mig till sömn
övertygade mig
att du alltid fanns med




Fri vers av Rise Little One
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-13 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en smekning är dina ord....
2012-01-13

    lory
oh thu vad den var VACKER IDYLL genom tiderna som vivaldis 4 årstider..BRAVO
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One