Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHCl3

CSN-pengarna är slut
och jag behöver köpa formalin
för att inte lösas upp.

Och kloroform
för att kunna somna

och kanske annat också.




Fri vers av Camouflagebyxan
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camouflagebyxan
Camouflagebyxan