Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek - om att gå ifrån sina principer


jag gör det ändå

'då' ska aldrig förväxlas med 'nu'.

ingenting är likadant idag som det var igår -
för livet håller allting i ständig rörelse.

minnen är minnen, det förflutna är det
förflutna och jag tycker egentligen inte om
att blanda dåtid med nutid.

men för dig, dig från mitt 'då' är jag villig att
göra plats åt i mitt 'nu' och i min framtid, ändå.




Fri vers av arkivet
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arkivet
arkivet