Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och mina nyckelben

du drar
dina fingertoppar
likt en fjäder
lätt över mina nyckelben

uppslukade
av en så simpel handling

under tystnad
fascineras vi av varandra

intensivt

du av mina nyckelben
jag av din beröring




Fri vers av arkivet
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Romantisk drömfångare. Närvarons närvaro. Gillar väldigt mycket.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

arkivet
arkivet