Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när själarna hittar hem

i en folksamling
hittar dina ögon till mina

din själ trasslas samtidigt
samman med min

vi fastnar i varandra

de jublar, våra själar
när de möts
igenom våra ögon

för de har kommit hem

de har längtat efter varandra
hela livet.

men vi förstår inte
så vi sliter oss loss

och går vidare.




Fri vers av arkivet
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-30 06:29



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Så fint att hitta ögon och sedan det vanliga att tappa dom.
Lycka och sorg har Du blandat fint. För mig är de lyckliga orden viktigast.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

arkivet
arkivet