Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El otro lado

Arg, förvirrad, rädd

Rädd för det andra
Det okända

Jag vill inte känna
ensamheten




Fri vers av Miss Jane Is Gone
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-06-19 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Jane Is Gone
Miss Jane Is Gone