Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är kort

Livet är kort
vi lever det fort

Spela ej bort
ditt liv på kort

Hitta nån med klöver
kanske blir det lite över

Hitta nån med ruter
som med dig livet njuter

Kanske får du spader
om du har sådan fader

Men viktigast och bäst är
att aldrig saka hjärter

 

----------------------------------------
Bilden är en bearbetning av en bild som hämtats från
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sheepshead_Card_Game.JPG
och donerats till publika domänen av användaren Krenakarore på Wikimedia Commons.

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-16 13:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Rolig läsning, både lek och allvar
2012-01-18

    lory
fint blandning av lek o alvar
2012-01-16

    ej medlem längre
Lek och allvar blandat
2012-01-16

  Minkki VIP
snäll och oförarglig - näää. Rolig och med budskap ;)
2012-01-16

  Bibbi VIP
Verkligen kul.
2012-01-16

    bittemi VIP
Kul att läsa!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)