Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på vindarna

När vindarna viskar om kärlek och svek
när stormen sliter i björk och ek
Då vaknar drömmarna och får liv
dom sliter i hjärtat och tar nya kliv
Jag går ut i den stjärnfyllda natt
och hoppas jag hittar min egen skatt
Möjligheter virvlar runt våra hus
det gäller att lyssna på vindarnas sus




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-16 21:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
japp det är bara att lyssna :)
2012-01-16

    ej medlem längre
Ljust och hoppfullt skrivet!
2012-01-16

  kerstin skriver VIP
fint skrivet, jag får en känsla av en ny vår.
bra!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP