Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Nu virvlar nya året fram...' av Thyra, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (994) Vänskapligt rim








Texten känns som en vänskaplig kram
från en vuxen till ett förnöjsamt barn
liksom lättsam glädje gärna skänker
utan baktankar, ondskefulle ränker

istället i känslan av kärlek så varm
som strålar utifrån en moders barm
likt hjärtats värme, tacksamt tänk
glädjer som julgranskulans enkla blänk




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2013-05-21 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP