Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag har slutat se i färg

Det är så lätt att låta lögner tala
Så lätt att se på sanningen, men gå
För jag är Marionetten, samvetet i dvala
Det är inte viljan som styr mig
Hur ska du förstå?
Du
Som ser på livet genom blåa ögon
När jag har slutat se i färg.




Fri vers av Minika Lindvall
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minika Lindvall