Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är randig, ska jag kalla dig Zebra?

Hon hade ett namn.
det är bara det
att just nu är det verkligen svårt att minnas
vad det var

hon hade ett namn, men
hon måste tappat det
ett försök att glömma? nu minns hon inte längre.


bleka är de minnen som ännu skymtas
suddiga spöken ur ett förträngt förflutet
de träder fram ur glömskans skuggor,
ristar ord i hennes tunna hud
Allt de aldrig sa högt

Gör det ont?




Fri vers av Minika Lindvall
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-08-25 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minika Lindvall