Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallade sig Far.

Pappa, jag kan inte gråta mer
Det finns inga tårar kvar
Fångad i bilden av den du är nu
Jag minns inte vem du var

Pappa, jag kan inte skrika mer
Jag är stum, du har stulit min röst
För din stämpel av misslyckad värdelöshet
Vet jag ej om det finns någon tröst

Pappa, jag minns din vrede än
Det går inte att spåra den nu
Se på mig pappa, jag lovar dig
Jag ska inte bli som du.




Bunden vers av Minika Lindvall
Läst 284 gånger
Publicerad 2012-01-29 20:55



Bookmark and Share


    kivu
Tack för jag får läsa, du skriver även för andra.
2012-02-19

    Katta70 VIP
Blev mycket berörd och sorgsen. Stark text.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Minika Lindvall