Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturerna


Jag ser hur konturerna

lutar sig mot månens ljus

där de håller sina tysta tal

allting stilla lyssnande

i väntan


__________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-18 14:47



Bookmark and Share


  Feminaz
Stilfullt vackert diktande!
2012-01-20

  Minkki VIP
du skriver bara så helt fantastiskt, hela tiden...
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén