Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari i själen

Tillfälligt bottenfrusen själ

Vänder sig mot solen

och hoppas

på ett varmt vårregn,

mänsklig värme

och en fyrverkerikaskad

av känslor

som visar vägen

till batterierna,

nej! till generatorn,

nej! till kontakten

med universum

och dess skapare

 

---------------------------------------------------------
Batteribilden bearbetad från http://commons.wikimedia.org/wiki/File:B-match.jpg som av användare Lead Holder gjorts tillgänglig under licensen  Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 477 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-18 15:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Januari en för längtan efter ljus
och värme
2012-01-18

    Maria Malm
En tid fylld av längtan och väntan.
2012-01-18

    ej medlem längre
nej! till kontakten
med universum
och dess skapare

Nödvändig kontakt för att klara vinterkylan och mörkret!
2012-01-18

  Ninananonia VIP
:) meditera :)
2012-01-18

  Minkki VIP
januari tittar åt två håll, men brädas av dig... och dig kan man inte trösta med ett litet snöbollskrig, bollen hinner smälta på vägen ;)
2012-01-18

    ADI Nehlin
..tror vi alla längtar..fint skaldat
2012-01-18

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av hur vi påverkas av vintermörkret, man får vila och vänta och under tiden ge själen goda gåvor.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)