Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar stor roll om vi alla dör...




Vi väntar ju alla på att döden ska komma och ta oss.

Vad är det som är så underbart med detta livet?

Ett mycket härligare liv väntar oss på den andra sidan

Varför tvingas dväljas i denna skuggdimension?

En efter en så dör vi... och stiger in i festen och friden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 21:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) härliga tankar här...men livet kan vara vackert kärleksfullt att leva..även här..
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP