Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brand

Det brinner,
hatet,
för allt som inte blir,
för allt som misslyckas,
för min situation.

Det brinner,
glädjen,
för att ni finns,
alla som jag värdesätter mest,
för mina vänner.

Den brinner,
åtrån,
efter dig när jag ser dina ögon,
efter dig när jag ser dina blickar,
efter dig när jag känner,
DIG!




Fri vers (Fri form) av Hizzan
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-19 22:06



Bookmark and Share


    lory
underbart o stark,explosiv..igenkännande....
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan