Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ord, Eviga lögner och Ögon som brinner

Vackra ord
Flyger som skratt ur hans mun
Lätt och fritt svävar de runt mig
Virar in mig i hans oskuldsfulla tankar

Eviga lögner
Ord som används utan mening
Betydelselöst förförande
Åtrån stiger

Ögon som brinner
Själen blottas i hans passion
Förföriskt trollbinds jag av hans blick
Förlorad till en annan värld




Fri vers av Akmea
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akmea
Akmea