Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom rad

Jag såg dig

En tår föll ner min kind
Knuten näve




Fri vers (Fri form) av Akmea
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 05:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande väl i sin korthet
2013-03-02

  April Benedict
Kort men rak och välformulerad. Fin, sorglig och vacker. Gillar!
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Akmea
Akmea