Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dans vi dansar har inga regler

Allt
Inget
Du väljer
För jag har redan börjat
Min dans

Ta ett steg
Framåt
Bakåt
Det spelar ingen roll
Den dans vi dansar har inga regler

Passion och eld
Dina ögon ska glöda
Kroppen förvandlas
Djuriskt
trollbindande

Om
Din kärlek
Är sann
Då måste du dansa
Min dans




Fri vers (Fri form) av Akmea
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-20 03:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
frihetens belustande dans
på dansgolv och säng lov står
2013-03-20

  SatansSon VIP
det finns nog många killar som ´vill dansa din dans. dikten var cool.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Akmea
Akmea