Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårade känslor och ledsna hundögon

När jag ser dig bli sårad,
då är det som mitt hjärta krossas.
När du ser på mig,
med ledsna hundögon,
även om det bara är på skoj,
blir jag tårögd.

Jag skulle göra VAD SOM HELST,
för att du aldrig mer skulle bli ledsen,
få ont,
se på mig med dom ledsna hundögonen,
de som bara ber mig att älska dig.

Jag skulle gunga dig i min famn,
trots att du inte riktigt får plats,
tills allt var bra igen.

Kyssa ditt hår o viska,
"det blir bra".

Lägga handen på ditt knä när du kör bil,
bara för att du sla veta att jag alltid finns där.




Fri vers (Fri form) av Hizzan
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-19 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan