Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citat~ Marianne Williamson




Att skapa en kärleksfullare värld

 

 



"When we consciously dedicate ourselves to creating a more loving planet, then that which is not love will fall of its own dead weight"

 

 

 

 


 


 

                                         Själen är gjord utav Kärlek

 

                                           Allt annat är en illusion

 

                                                            *

 

                                                 Vi är Ljusväsen

 

                                               Kom~ låt oss lysa!

 

 




 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 18:31



Bookmark and Share


    lory
fint...
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP