Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VACKRA VILDA

Jag plockar en bukett
av de vackra vilda
Av ljung och nyponros
Tämjer dess taggar
med kärleksfulla händer
Binder en krans
som av minnen bebos

Söker en plats
där kransen kan vila
Kanske
vid evighetens port
Där de vackra vilda
ska lysa och dofta
Så att ingen
nej, ingen
må villa sej bort


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-20 19:31



Bookmark and Share


  aol
vacker skön poesi,
2012-02-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
det vackra vilda
det vackraste som finns
2012-01-23

  M M Mannheim VIP
Härliga rader fulla av kärlek, ömhet. Du belyser något som är djupare än livet, evigheten. Jag tror att vi alla står vid "evighetens port" och vill se bortom den. Tillsammans med dig vill jag göra en resa bortom det vi vet! Tillsamams utfrorska det stora alltet. Kram och du vet!
2012-01-21

    ej medlem längre
Jaaaaa, en sång, din kanske vackraste sång...
2012-01-20

  Minkki VIP
en sång?
2012-01-20

    ej medlem längre
Så vackra och sköra ord...
2012-01-20

    ej medlem längre
Skön poesi...
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP