Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Små små vattendroppar
Vattenånga vill tävla med människas syn
Varenda gång
Gömma dagen
Fylla natten.
Lager efter lager staplas på varann.
Och kurragömma börjat




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One