Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I uppgivenhetens tid

utan vekhet, med verklig passion
bär vi språket och sanningen

om tron och om nattens sorger
men utan teckentydare nu

med språket som vektyg
hade vi kunnat, men livet
visade sig vara ändligt

tiden rinner ut, nu är begäret att förstå
oss själva, reda ut tungsinnets vaknätter

om vi ska orka bära oss mycket längre
orka bära mer utan tröst

söker vi någon
vi söker någon
någon söker vi

en frälsare, en ny
utan skygglappar

i uppgivenhetens tid, någon
som kan lära oss befrielsen
ur vanmaktens tvångströja




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 02:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
någon
som kan lära oss befrielsen
ur vanmaktens tvångströja

Viktiga ord, för det är ju då man verkligen kan bli sig själv.
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP