Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bara du kan

Som bara du kan
Som bara du gör
Som bara du är

Fick du mig att fallera
Sluta fungera, sluta agera

Som bara du kan
Som bara du gör
Som bara du är

Fick du mig att lämna den jag är
Det är priset att älska där

I landet
Som bara du kan
Som bara du gör
Som bara du är






Fri vers av Paxit
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-01-22 00:19



Bookmark and Share


  Sören
Oj så bra. Fortsätt så
2006-01-22

  Smultris
gå in under dina texter... och under "ändra"...

Jag gillar den här dikten massor:)
2006-01-22

  Paxit
Hmmm om man nu har lyckats med ett stavfel...
Går det inte att gå in och redigera då
Någon som vet?
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Paxit
Paxit