Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är helt galet

Det är helt galet
att inte se havet

Utan horisont
blir jag en kameleont

Ändrar och fixar mig
för att tillfredställa dig

Jag ser inte det oändliga
ser bara det förgängliga

Tror mig vara utbytbar
och låter mig vara utnyttjbar

Visst är det helt galet
att inte se havet




Fri vers av Paxit
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-01-23 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paxit
Paxit