Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ni lista ut vad den handlar om?


Träd in min vän viskar en röst

Visdomsord inför djävulens plank. Träd in min vän och sedan blankt.
Frihet lovas i änglarnas dal. Själar i mörker har kniviga val.

Succe och triumf i medvindens rike, Lockar han.. I livets dike.

Han blundar i mörker och betänker sin led. Ödet är osagt där han än red.






Fri vers av Miicro
Läst 302 gånger
Publicerad 2012-01-22 16:28



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Fint flyt och rim!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Miicro