Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag bara vill vara för mig själv


Här kommer jag!

Den hyschande ballongen

Mitt obetydliga jag.

Jag blommar obemärkt och tyst.
Vissnar jag, Tynar jag snällt bort.

Lite som skuggan när det är mörkt.

Så tyst och lugn, Trist som få.

Sådan är jag. Men jag är glad.




Fri vers av Miicro
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miicro