Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flickvän som lämnat mig och behöver tid för sig själv.


Träd in min vän viskar en röst

Visdomsord inför djävulens plank. Träd in min vän och sedan blankt.
Frihet lovas i änglarnas dal. Själar i mörker tvingas till svåra val.
En blinkning i mörker och midnatt är kvar.
Träd in min vän viskar en man. Inget enkelt val som ensam.
Vilsen i mörkret försöker hitta ut. I hopp om att hitta rätt tillslut.

I sökan efter livets klang. Krävs mer än krigskosten falang.
kapitlet i boken de läser man ut, annars når du aldrig bokens slut.
Skrämmande, sårande må de vara. Att hoppa sidor får inget att klarna.

Var är jag? Vem är jag? Vem är du?

Träd in min vän viskar en röst.

Mörkret tar aldrig slut. Mörkret tar aldrig slut.
Hittar inte ut, Vill bara ha ett slut.

Om det tillslut tog slut skulle du då hitta ut?
Om jag gav någon annan mitt hjärta, Skulle du då känna smärta?
Om du inte längre var min gåta, Skulle du då gråta?
Om du aldrig mer såg mig, Skulle jag då hela dig?

Träd in min vän viskar en röst.

Vart är du? Vart är du påväg? Vem är du nu?

Vägar utan något sebart slut, Hur hittar man då ut?
Du ser i dig själv djupt...Och läser kapitlet ut.

Hansken är kastad.
Skilldringrna av det livet verkar du ha glömt.
Om det liv jag trodde du drömt.

I viskningarnas land, uppenbarar sig en hand.

En hand befläckad av en resa genom livets gång.
Som lärt sig det mesta utav livets sång.
Smutsig, sliten av resan den gjort.
I upptäckt efter livets kvot.
Ser i dina ögon att något är på tok.
Men du ska veta att resan gjorde den klok.

Träd in min vän viskar en röst.

En smutsig hand en vänlig viskningen.

Visdomsord inför djävulens plank. Träd in min vän och sedan blankt.
Frihet lovas i änglarnas dal. Själar i mörker tvingas till svåra val.
En blinkning i mörker och midnatt är kvar.
Träd in min vän viskar en man. Inget enkelt val att fatta ensam.
Vilsen i mörkret försöker hitta ut. I hopp om att hitta rätt tillslut.

I sökan efter livets klang. Krävs mer än krigskosten falang.
Ett kapitel i en bok de läser man ut, annars når du aldrig bokens slut.
Skrämmande, sårande må de vara. Att hoppa sidor får inget att klarna.

En smutsig hand en vänlig viskning.

Ett vägskäl om att elda upp denna bok. I förhoppningar om det ska göra dig klok.
Det sägs att tiden läker alla sår. Men frågan är, Blir du nöjd med vad du får?

I sökan efter livets klang. Krävs mer än krigskosten falang.
Ett kapitel i en bok de läser man ut, annars når du aldrig bokens slut.
Skrämmande, sårande må de vara. Att hoppa sidor får inget att klarna.

En ny hand men ändå så bekant. En hand som kan bestiga den längsta brant.
Sanden i glaset sinar snart ut. Snart krävs det att du fattar ett beslut.




Fri vers av Miicro
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miicro