Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuppfäktning

Politik är en tuppfäktning

där arrogans förväxlas
med kompetens

och ärlighet förväxlas
med svaghet

där en kniv i ryggen
förväxlas med verklig kunskap




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 21:27



Bookmark and Share


  Börje Larsson
jo, i vissa ämnesområden står tiden stilla...
2012-01-25

  Måna N. Berger
Inte så långt från Shakespeares dagar..
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP