Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg.............

Du såg stjärnorna
som föll

mot horisonten

vad önskade du dig

att allt skulle varit annorlunda ?

hon står fortfarande i fönstret
och tittar ut mot snöfallet

i bakgrunden spelas en musik
ingen spelat förut

tonerna förenas med snökristallerna
till ett evigt nu




Fri vers av Laertes
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes